Az elsősegélynyújtást megtanulni nem ördöngösség, viszont egy vészhelyzetben életet menthet a szakszerű segítségnyújtás.
Elegondolkodtál már mi történne, ha merülőpárod, vagy hozzátartozód rosszul lenne? Esetleg balesetet szenvedne? Tudnád mit kell tenned?

Elsősegélynyújtó tanfolyam

Emergency First Response képzés

Vajon miért is fontos ez Neked? Fotos ez egyáltalán? Erre válaszképp csak néhány gondolatot: "A szakszerű elsősegély több, mint egyszerűen a tényleges segítség nyújtása. Legalább olyan lényeges a fontossági sorrendre vonatkozó helyes döntés is. Amikor baleset történik, a helyes válaszcselekvés jelentheti a különbséget élet vagy halál, ideiglenes vagy végleges mozgásképtelenség, rövidebb vagy hosszabb kórházi ápolás között. Mivel az időnek kiemelkedő fontossága van, a megfelelően képzett elsősegélynyújtónak képesnek és késznek kell lennie a megfelelő cselekvésre, mielőtt a baleset bekövetkezik. Egy baleset vagy hirtelen megbetegedés esetén gyorsan kell cselekedni, de ugyanilyen fontos tudni, hogy mit kell tenni és mi a cselekvés helyes sorrendje. Például egy felületi seb és a légzés kimaradása egyaránt azonnali cselekvést kíván. Ha azonban mindkét probléma egyszerre jelentkezik, az elsősegélynyújtás fontossági sorrendje (és a józan ész is) azt kívánja, hogy a légzéskimaradás kezelése előbb történjék, mint a felületi seb ellátása. Az elsősegély azonnali, ideiglenes segítségnyújtás az áldozatnak sérülés vagy betegség esetén, melyet mindaddig folytatni kell, amíg hivatásos szakemberek segítsége nem biztosítható. Az elsősegély célja az élet megőrzése, további sérülések vagy állapotromlás megelőzése, felépülés elősegítése." Az Emergency First Response kezedbe adja azokat az alapvető eszközöket, amelyre a CPR (szív-tüdo újraélesztés) és az elsősegély nyújtásához szükséged lehet. Akár búvár vagy, akár nem, az Emergency First Response felkészít arra, hogy megfelelően kezelhesd a potenciálisan életveszélyes helyzeteket.

Ki jelentkezhet az elsősegélynyújtó tanfolyamra?

  • Nem kell hozzá búvárminősítés
  • Nincs minimális korhatár

Az Emergency First Response tanfolyam felépítése

Ez az átfogó képzés két alapmodulból áll, amelyek elsajátíthatók együtt is, de önálló tanfolyamok keretében is. A két modul az Emergency First Response - Elsődleges ellátás és az Emergency First Response - Másodlagos ellátás. A két tanfolyam együtt széleskörű ismeretet nyújt a CPR és az elsősegély területén, továbbá vannak fakultatív részei, amelyek az automata külső defibrillátorral (AED) és a vészhelyzeti oxigén használatával foglalkoznak.

A tanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

Az otthoni tanulás mennyiségétől függően az Elsődleges ellátás és a Másodlagos ellátás tanfolyamok akár négy óra alatt is elvégezhetők.

Mi van segítségünkre a tanulásban?

  • Emergency First Response tankönyv

Hogyan tovább az Elsősegélynyújtó tanfolyam elvégzése után?

Ez a tanfolyam kielégíti a PADI Rescue Diver CPR-rel kapcsolatos elofeltételét. Térj be hozzánk, hogy a PADI Emergency First Response (Elsősegélynyújtó) programra vonatkozó bővebb információkat megkaphasd.

AZ ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ
- Emergency First Response -
TANFOLYAMMAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A tanfolyamok folyamatosan indulnak akár már 1 főtől is.

Az Elsősegélynyújtó tanfolyam díja
Érdeklődj búváriskolánkban

Az ár tartalmazza
Elméleti továbbképzést
Elméleti záróvizsgát
Gyakorlati készségfejlesztést
Korlátlan konzultációs lehetőséget

Az ár nem tartalmazza
Elsősegélynyújtó tankönyvet (23)
Nemzetközi búvárminősítést (65 €)

JELENTKEZEM
AZ ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ
TANFOLYAMRA

Elsősegélynyújtó tanfolyam - Emergency First Response Elsősegélynyújtó tanfolyam - Emergency First Response Elsősegélynyújtó tanfolyam - Emergency First Response