Tedd próbára magad és gyere el velünk az uszodába és gyűjts élményeket. Ha egyszer kipróbáltad ez az érzés biztos magával ragad!
A medencében kötelezettségek nélkül kóstólhatsz bele a búvárok víz alatti világába, ahol Te is kipróbálod a felszereléses merülést.

PRÓBAMERÜLÉS AZ ELSŐ NAGY LÉPÉS

PADI Discover Scuba Diving

Próbamerülés biztonságosan az Aquaworldben

Mielőtt beiratkoznál egy PADI (Professional Association of Diving Instructors – Búvároktatók Szakmai Szövetsége) alapfokú kezdő búvártanfolyamra, érdemes elgondolkodnod azon, hogy a búvárkodást valóban neked találták ki? Erre az uszodai környezetben végrehajtott próbamerülés ad lehetőséged. Ha bizonytalan vagy és kérdéseid vannak, gyere el hozzánk! Egy kisebb összeg kockáztatásával – egy próbamerülés során – kiderülhet, hogy a felszereléssel való búvárkodás az e, amit már régóta kerestél! Ha jól, kényelmesen érzed magad a víz alatt, bátran belevághatsz életed nagy kalandjába, a kezdő búvártanfolyamba!

Mit fogunk csinálni egy próbamerülés alkalmával?

A próbamerülésre (Discover Scuba Diving) az Aquaworld-ben, Budapest egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjában, amit 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fed, kerül sor. Ha még nem jártál itt, úgy pusztán a látvány kedvéért érdemes lesz ellátogatnod ide.

Próbamerülés biztonságosan  az Aquaworldben

A próbamerülés két részből áll:
elméletből és merülésből

Elmélet

Először is kitöltjük a szükséges PADI nyomtatványokat, majd megismerkedsz a búvárfelszerelés valamennyi elemével, a búvárruhával, a búvármaszkkal, a légzőcsővel, a búvármellénnyel (BCD – Buoyancy Control Device), a légzőautomatával (reductor) stb. és azok szakszerű használatával. Majd a búvároktató összeállítja azt a biztonságos és kényelmes búvárfelszerelést, amivel merülni fogsz. Te csak figyelsz, más dolgod ezen kívül nem lesz.

Merülés

Az ötpontos búvárfelszerelés ellenőrzést követően becsobbanunk a vízbe, ahol először tapasztalod meg a lebegés érzetét. Elsőként a víz felszínen, majd lesüllyedünk a felszín alá, a medence aljára ahol életedben először veszel majd levegőt a légzőautomatádból. Megtapasztalod, immár ez nem csak a halaknak, hanem neked is sikerülhet. Majd közösen beállítjuk a lebegőképességed és kipróbálhatod milyen is ebben a háromdimenziós térben mozogni. A próbamerülésedről oklevelet vagy víz alatti fotót kapsz ajándékba, amit a PADI Discover Diving-ot követően e-mailben küldünk meg számodra.

Próbamerülés ellenőrzőtt körülmények között az Aquaworldben

Az uszodába így juthatsz el

Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található (1044 Budapest, Íves út 16.; GPS koordináták: É 47.60061 – K19.11400), zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz. A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolója könnyen megközelíthető az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyeri kijáratán át.

A PRÓBAMERÜLÉS
- Discover Scuba Diving -
BÚVÁRPROGRAMMAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A próbamerülésekre folyamatosan van lehetőség, uszodai foglalkozásaink alkalmával.

Próbamerülés díja
Érdeklődj búváriskolánkban

Az ár tartalmazza
Belépődíjat
Felszerelés használatot
Elméletét és magát az élménymerülést

JELENTKEZEM A
DISCOVER SCUBA DIVING-ra