A PADI Kezdő búvártanfolyam megtanít a biztonságos merülés alapjaira. Merülési mélységed max. 18 méter.
A PADI Kezdő búvártanfolyamot akár csak Neked is megtartjuk, hogy az a legjobban illeszkedjen a Te időbeosztásodhoz.
A PADI Kezdő búvártanfolyam képzései kiscsoportosak. Így tanulsz a legtöbbet és közben mindenki jól érzi magát.

PADI kezdő búvártanfolyam:

barátok, kaland, kikapcsolódás, új élmények!

Az Open Water Diver búvártanfolyamra jelentkezőknek nem kell atlétáknak lenniük, de rendelkezzenek jó általános egészségi állapottal, különös tekintettel a légzőszerveikre és a vérkeringésükre. Legyenek lelkileg érettek, valamint rendelkezzenek jó ítélőképességgel és önfegyelemmel, hogy követhessék a biztonságos merülési irányelveket és alapelveket. Az Open Water Diver minősítés teljes értékű alapszíntű minősítés, amelyet a PADI kezdő búvártanfolyam sikeres elvégzésével szerezhető meg. A PADI kezdő minősítéssel, max 18 méterre merülhetsz.

Miért a nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyamot válaszd?

Mert ha megszerzed a PADI Open Water Diver minősítést, a világon legszélesebb körben elismert és tisztelt besorolást, akkor merülőtárssal, hivatásos búvártól függetlenül max 18 méter mélyre merülhetsz.

Mindenki jelentkezhet a nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyamra?

IGEN. A PADI kezdő búvártanfolyami (Open Water Diver - OWD) minősítést gyakorlatilag bárki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelő erőnléti állapotban van, valamint otthonosan mozog a vízben. Ha már elmúltál l0, de még nem múltál 14 éves, akkor PADI Junior Open Water Diver minősítést szerezheted meg; ha már elmúltál 14, akkor meg PADI Open Water Diver kártyát kapsz.

 • Minimális életkor: 10 év
 • Felső korhatár: nincs

A kezdő búvártanfolyam felépítése

A kezdő búvártanfolyam során megtanulod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelés használatát valamint búvárjártassági alapismereteket is. A búvártanfolyam három nagy részből áll:

 1. Elméleti képzésből - 5 modulból áll
 2. Védettvízi merülésekből - 5 merülést végzel
 3. Nyíltvízi merülésekből - 4 minősítő merülés, 2 nap alatt

ELMÉLETI BÚVÁRKÉPZÉS

Az elméleti képzés alapozza meg azt a tudást melyre szükséged lesz, a bizonságos merüléshez. A elméleti képzés öt fejezetből áll. A fejezetek végén, rövid ellenőrző kérdésekkel méred fel a tudásod.

A búvárkodás elmélete egyáltalán nem nehéz! A PADI kezdő búvártanfolyam már 10 éves kortól elkezdheted. Ha valamit nem értenél, úgy a PADI tankönyvben mindennek utána olvashatsz, hiszen komplett tanfolyam elvégzését követően az Open Water Diver kézikönyvet ingyenesen megkapod - a minősítőkártyával egyidőben. A könyv sok magyarázó ábrával és számos háttér információval teszi könnyen érthetővé a bonyolultabb összefüggéseket. Ne félj, általános iskolai, alapszíntű fizikai ismeretek és axiómák bőven elég a megértéshez.

Az elméletet munka után vagy akár hétvégén egy nap alatt is elvégezheted. Az előadások párbeszédes formában, egy oktató irányításával zajlanak.

Valószínűleg Te is kíváncsi vagy mit jegyeztél meg fejezetről fejezetre. Ezért minden előadás végén kitöltesz egy tudásáttekintőt, ahol az elhibázott válaszokat átbeszéljük, majd azt követően egy 10-10 kérdéses tesztet töltesz ki, valószínűleg már elenyésző hibával. Az elméleti képzés lezárásaként egy 50 kérdéses zárótesztet írunk.

5/1 fejezet
5/2 fejezet
5/3 fejezet
5/4 fejezet
5/5 fejezet

USZODAI GYAKORLÓMERÜLÉS

A védettvízi merülések szórakoztatónak fogod találni.

A védettvízi merülésekre úgy kell tekinteni, mint a nyíltvízi merülések szimulációjára. Öt merülésen veszel részt. A gyakorlás során megismered a használt búvárfelszerelést, amit már Te állítasz össze. Ha kontaktlencsét viszelsz, az se gond, de még merülés előtt tájékoztasd erről oktatódat. Merülés alatt lehet nem okoz problémát, de ha látsz nélküle is, jobb ha eltávolítod merülés előtt.

A kezdő búvártanfolyam merülései alatt megtanulod búvármaszk ürítés fortélyait, mgtanulod vízteleníteni a reductorodat, sőt még felkészítünk olyan váratlan eseményekre, mint például mit tegyél, ha:

 • Begörcsöne a lábad a víz alatt
 • Ha víz kerülne a légzőcsövedbe vagy a reductorodba
 • Ha társadnak fogytán lenne a levegője
 • Vagy hogy vedd vissza az ólomövedet, ha véletlenül kilazulna
 • ...és így tovább.>

  Az uszodai foglalkozás helyszínét Te választhatod ki, lehet ez a Vilmos Endre Uszoda vagy az Aquaworld Resort Budapest.

NYÍLTVÍZI VIZSGAMERÜLÉS

A nyíltvízi merülések során úgy tanulsz, hogy alkalmazod az önálló tanulással és a védettvízi merüléseken szerzett tudást és jártasságot, továbbá olyan új képességeket fejlesztesz ki, amelyeket gyakorlatilag nem tudsz megtanulni az uszodában.

A nyítlvízi vizsga nem nehéz, hiszen szinte ugyan azokat a feladatokat kell bemutatnod, amit már egyszer tökéletesen az uszodában megcsináltál.

A nyíltvízi (négy darab) vizsgamerüléseket - amit már akár 12.900,- Ft-tól teljesíthetsz -, beírjuk a merülési naplódba. Ha a negyedik vizsgamerüléseden eredményesen túl jutottál az oktatód a regisztrációs díjak megfizetését követően igénylheti részedre a PADI nemzetközi búvárkártyát. A búvárkártyán rajta lesz a neved, a fényképed és az elért minősítés megnevezése.

A nyíltvízi vizsgád helyszínét Te választod ki!

Gyakorlatilag, ahol van víz és megfelelő mélység ott már vizsgázhatunk is. Vizsgázhatsz idehaza, Auszrtriában, de ha tényleg tanulni és látni szeretnél valami újat érdekest, akkor tarts velünk Horvátországba. A vizsgalehetőségekről érdeklődj búvárközpontunkban.
A kezdő búvártanfolyam listaárán túl a PADI-nak külön vizsgadíjat nem kell fizetned.

Mit tartalmaz a komplett kezdő búvártanfolyamod díja?

Megkapod - Elméleti felkészítést Kezdő búvártanfolyam, tantermi képzést
Megkapod - Uszodai készségfejlesztést felkészítést Kezdő búvártanfolyam, uszodai készségfejlesztést
Megkapod - Kiscsoportos oktatást Kiscsoportok oktatás
Megkapod - Komplett búvárfelszerelést Komplett ABC-búvárfelszerelést
Megkapod - Töltött palackot Töltött palackot
Megkapod - Ólomövet Ólomövet
Megkapod - Oktatói asszisztenciát Oktatói asszisztenciát

Mi az a nemzetközi búvárkártya?

Mivel PADI (Professional Association of Diving Instructors - Búvároktatók Szakmai Szövetsége) oktatási rendszerében tanultál a PADI állítja ki számodra a nemzetközi búvárkártyát. Ezt úgy kell elépzlened amint a víz alatti személyi igazolványodat, vagy a jogosítványodat, de ez a kátya ennél sokkal értékesebb!

Ez lesz a belépőkártyád a víz alatti kalandokhoz! A PADI 90 napra vállalja, hogy az Egyesült Államokból megküldi Részedre a végleges búvárkártyát. A köztes időre ideiglenes kártyát biztosít, hogy egy pillantig se kelljen a parton maradnod.
A nemzetközi minősítés díja 65 euro-nak (PADI-listaár, banki árfolyam, adók alapján) megfelelő forint.

Nézd meg mit kínál a
PADI kezdő búvártanfolyam számodra

A NYÍLTVÍZI PADI KEZDŐ
- Open Water Diver -
BÚVÁRTANFOLYAMMAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A PADI kezdő búvártanfolyam folyamatosan indulnak akár 1 főtől is.

Kezdő búvártanfolyam díja
Már egy főtől
10.000,- Ft/modul/fő
Csoportos ár/két főtől
9.500,- Ft/modul/fő

Az ár tartalmazza
Elméleti modulonként
(5 fejezet) a tantermi elméleti oktatást;
Elméleti záróvizsgát;
Uszodai foglalkozást (5 merülés) az Aquaworldben;
ABC-búvárfelszerelést, töltött palackot, ólmot, ólomövet;
Jegyzetfüzetet, tollat,
e-merülési naplót;
Korlátlan konzultációs lehetőséget;
ABC-felszerelés vásárláshoz,
5.000,- Ft értékű vouchert;
Kedvezménykártyát Budapest egyik legnagyobb búváráruházába

Az ár nem tartalmazza
A belépők díját;
Nemzetközi regisztrációs csomag díját (118.56,- €)

JELENTKEZEM
A KEZDŐ BÚVÁRTANFOLYAMRA

Nyíltvízi PADI Kezdő búvártanfolyam - Open Water Diver Nyíltvízi PADI Kezdő búvártanfolyam - Open Water Diver PADI Kezdo búvártanfolyam | open water Diver | Uszodai gyakorlás Nyíltvízi PADI Kezdő búvártanfolyam - Open Water Diver PADI Kezdo búvártanfolyam | open water diver | Uszodai foglalkozás PADI nyíltvízi kezdo búvártanfolyam | Open Water Diver | Vidám nyíltvízi vizsgán valahol az tengeren Nyíltvízi PADI Kezdő búvártanfolyam - Open Water Diver PADI nyíltvízi kezdo búvártanfolyam | Open Water Diver | Vidám kis csapatunk merülés után PADI nyíltvízi kezdo búvártanfolyam | Open Water Diver | Oklevél a képzés végén PADI nyíltvízi kezdo búvártanfolyam | Már csak rád várunk | Tartozz Te is közénk!