A PADI Advenure, azaz Kalandkereső búvártanfolyam során 3 szabadon választott merülésen veszel részt.
A PADI Kalandkereső búvártanfolyam keretein belül merülhetsz roncsot, merülhetsz mélyre, navigálhatsz szinte bármit, amihez csak kedved van.

Kalandkereső búvártanfolyam

PADI Adventure Diver

A búvárok képzésük során a kényelmet és a rugalmasságot keresik. A program úgy van megtervezve, hogy a búvárok olyan merüléseket választhassanak, melyek érdeklik őket és egy oktató vezetésével új tevékenységeket próbálhassanak ki. Lehet, hogy némelyik búvár csak egy Adventure in Dive-ot kíván választani, míg mások további megismerésre vágynak és több merülést szeretnének teljesíteni. Ha összesen három ilyen merülésen vesznek részt, kiérdemelik az Advanced Open Water Diver minősítést. A merülések sokfélesége, az ütemezés rugalmassága és a megszerezhető búvárminősítés lehetséges változatai, nos ez teszi a programot minden búvár, de különösen a kezdő búvártanfolyamot végzett búvárok számára vonzóvá. Némelyek azt az utat választhatják, hogy megszerzik a specialitás búvár minősítést, mielőtt azokat a merüléseket teljesítik, amelyek az Adventure Diver vagy az Advanced Open Water Diver minősítéshez szükségesek. Függetlenül attól, milyen képzési megoldást választanak, az Adventures in Diving program arra ösztönzi a búvárokat, hogy felügyelet alatt gyakorlati búvár tapasztalatokat szerezzenek. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a búvárkodás legnépszerűbb spcialitásait és szélesítsd jártasságodat mind elméletben, mind pedig a gyakorlati készségek terén.

Ha teljesíted bármelyik három kalandmerülést, megkaphatod a PADI Adventure Diver minősítést. Ha teljesíted a Deep Adventure Dive-ot, az Underwater Navigation Adventure Dive ot és még másik három kalandmerülést, azaz összesen ötöt, megkaphatod az Advanced Open Water Diver minősítést is.

Miért a PADI Adventure Diver búvártanfolyamát válaszd?

A PADI Adventure in Diving program abból indul ki, hogy a búvárkodás eszköz egyéb érdeklődési körök feltárására. Ha már birtokában vagyunk az alapvető készségeknek, a búvárok új, izgalmasabb próbatételekre vágynak, látni akarnak különféle élőlényeket, el akarnak utazni más tájakra, vagyis új élményekre vágynak. Az Adventure in Diver búvártanfolyam során, három specialitás merülés közül választhatsz, például Boat Diver (hajóról merülő búvár), Wreck Diver (roncs merülő búvár), Multi Level (többszintű merülés), Peak Performance Bouyancy (tökéletes lebegőképességű búvár), Deep Diver (mélymerulo búvár), hogy csak egy párat említsünk. Bármely Adventure Dive esetében, a maximum merülési mélység 30 méter.

Ki jelentkezhet az Adventure Diver búvártanfolyamra?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minosítő bizonyítvánnyal)

  • Minimális életkor: 15 év
  • Felső korhatár: nincs

A búvártanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

  • Ajánlott tanfolyami óraszám: kilenc óra
  • Minimális nyíltvízi képzés: egy nap alatt három merülés

Mi van segítségünkre a tanulásban?

  • Adventures in Diving Crew-Pak
  • Adventures in Diving videó
  • Merülési napló

Hogyan tovább az Adventure Diver búvártanfolyam elvégzése után?

PADI Adventure Diver minősítésed megszerzése után megteheted a következő lépést úgy, hogy teljesítesz még két kalandmerülést. Ha teljesítesz összesen öt kalandmerülést, amelyek között ott van a mélységi és a navigációs merülés, máris PADI Advanced Open Water Diver lehetsz. A PADI kalandmerülések beszámíthatók a PADI Specialty Diver minősítésekhez is. Ha annyira tetszett a Wreck Adventure Dive, hogy szeretnéd elvégezni az egész PADI Wreck Diver Specialty búvártanfolyamot, a végrehajtott Wreck Adventure Dive beszámítható az illető specialitás első merüléseként. Térj be hozzánk, hogy a PADI Adventures in Diving programra vonatkozó bővebb információkat megkapd.

A KALANDKERESŐ
- Adventure Diver -
BÚVÁRTANFOLYAMMAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A búvártanfolyamok folyamatosan indulnak akár már 1 főtől is.

Kalandkereső búvártanfolyam díja
Érdeklődj búváriskolánkban

Az ár tartalmazza
Elméleti továbbképzést
Elméleti záróvizsgát
Korlátlan konzultációs lehetőséget

Az ár nem tartalmazza
Nyíltvízi vizsgamerüléseket
Adventure tankönyvet (70 €)
Nemzetközi búvárminősítést (65 €)

JELENTKEZEM AZ ADVENTURE
BÚVÁRTANFOLYAMRA

PADI Haladó nyíltvízi búvár - Advanced Open Water Diver - kézikönyv PADI Kalandkereső - Adventure búvártanfolyam PADI Kalandkereső - Adventure búvártanfolyam PADI Kalandkereső - Adventure búvártanfolyam PADI Kalandkereső búvárkártya - Adventure Diver búvárkártya